Filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier” a castigat Ursul de Argint!

1

Filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, regizat de Florin Serban (35 de ani), a castigat Ursul de Argint – Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Berlin, precum si premiul Alfred Bauer pentru inovatie artistica.

Mai multe informatii pe hotnews.ro

Facebook

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    un cmnootater? adica o sa ajung vedeta si o sa fiu un “simplu cmnootater” ?  glumesc. asemenea lucruri ar trebui raspandite pentru ca toata lumea sa afle de ele.tschuss!

Comentează