Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filme romanesti la Festivalul de Film de la Londra / 13-28 octombrie 2010

0

197 de lungmetraje şi 112 scurtmetraje la Festivalul de Film de la Londra. Romania va fi reprezentata la festival de 3 lungmetraje şi un scurtmetraj, anunta hotnews.ro

Cinematografia românească a fost reprezentată constant în ultimii ani la festival, iar 2010 aduce, în premieră, în selecţia oficială trei lungmetraje şi un scurtmetraj românesc.  Dintre cele peste 60 de ţări prezente, România are, astfel, una dintre cele mai bine reprezentate cinematografii.

Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu, de Andrei Ujică şi debutul regizoral în lung metraj al lui Constantin Popescu: Portretul luptătorului la tinereţe. Aurora, filmul realizat de Cristi Puiu, va fi prezentat in data de 24 octombrie publicului londonez.Selecţia oficială include, de asemenea, şi scurtmetrajul Derby, regizat de Paul Negoescu (programat pe 19 şi 20 octombrie).

ICR Londra: The Romanian Cultural Institute in London is proud to support, in partnership with BFI London Film Festival, the Romanian filmmakers’ participation at the 54th edition, which takes place between 13-28 October 2010.This year, the audience will have the opportunity to see the UK premieres of Aurora, The Autobiography of Nicolae Ceausescu, Portrait of the Fighter as a Young Man and the short film Derby.

Cea de-a 54-a ediţie a Festivalului de Film de la Londra, se desfasoara în perioada 13-28 octombrie 2010.

PS: Multumim Oana Petria!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.