Filme româneşti în competiţie la Toronto

0

În septembrie la Toronto vor fi proiectate la Festivalul Internaţional de Film 2 filme româneşti, conform Mediafax. Ambasadorii filmului românesc în Canada vor fi Corneliu Porumboiu şi Radu Jude. Mult succes!

Filmele „Poliţist, adjectiv”, de Corneliu Porumboiu, şi „Cea mai fericită fată din lume”, de Radu Jude, vor fi proiectate la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, care se va desfăşura în perioada 10 – 19 septembrie, potrivit indiewire.com. Pelicula „Poliţist, adjectiv”, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, va rula la Festivalul de la Toronto, în secţiunea Contemporary World Cinema, alături de alte opt pelicule premiate la festivaluri internaţionale, ce provin din ţări precum Vietnam, Islanda, Chile şi Kazahstan.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează