Film romanesc selectat la competitia Festivalului de Film Torino!

0

Filmul „Medalia de onoare”, de Călin Netzer, a fost selectat în competiţia celei de-a 27-a ediţii a Festivalului de Film de la Torino (Italia), care se desfăşoară în perioada 13 – 21 noiembrie 2009, conform mediafax.ro

„Medalia de onoare”, care are premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film de la Salonic (13 – 22 noiembrie), prezintă o familie, formată din Ion, în vârstă de 75 de ani, soţia sa, Nina, şi fiul lor, Corneliu, care a emigrat în Canada.Fiecare convorbire telefonică a lui Ion cu Corneliu este doar o nouă ceartă legată de decizia din 1989 a tatălui de a anunţa miliţia despre intenţia fiului de a fugi din ţară.

Mult succes filmului românesc!

torino-film-festival

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează