Film românesc la Cannes!

0

De ceva timp România pare să aducă performanţe foarte bune în industria de film! Poate că la un moment dat ajung şi televiziunile de pe la noi la aceaşi performanţă…
Dar fără ştiri de „carton” oare se poate?

„Cea mai fericita fata din lume, lungmetrajul lui Radu Jude, merge la Cannes!

Cea mai fericita fata din lume, filmul de debut in lungmetraj al regizorului Radu Jude, va fi prezentat la Festivalul International de Film de la Cannes, intre 13 si 24 mai, in cadrul ACID Programme. ACID (Association for Independent Cinema and its Broadcasting) este o asociatie fondata de regizori de film, cu scopul de a promova difuzarea in cinematografe a productiilor de film independente si de a inlesni intalnirea unui film si a autorilor lui cu publicul. Cel mai puternic element al Asociatiei este insusi principiul care a stat la baza infiintarii ei: regizorii de film sunt sprijiniti de alti regizori de film.”
Ştirea completă este pe Hotnews

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează