Film, performanta si donatii pentru Moldova

0

Cel mai bun regizor si distincţia Silver Angel pentru regizorului Bobby Păunescu, cu filmul sau  „Francesca”, la Festivalul Internaţional de Film Tofifest din Polonia.

Potrivit evz.ro Agnieszka Odorowicz, directorul Institutului Polonez de Film, i-a acordat cineastului Bob by Păunescu Premiul Silver Angel (în valoare de 5.000 de euro) şi titlul de Cel mai bun regizor.
În contextul pagubelor majore provocate de inundaţiile recente, banii oferiţi odată cu acest trofeu vor fi donaţi persoanelor afectate din Moldova.

Sursa: evz.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează