Film cu „gust” românesc şi la NY

0

Tot despre filmul românesc este vorba şi în articolul de mai jos de la Hotnews. Un „gust” de film românesc în spaţiul american cu iz de festival totul servit cu savoare de ICR New York:)

„Un eveniment cu totul inedit a avut loc saptamina trecuta la Sala Auditorium a ICR NY: o degustare a celor mai noi filme romanesti ale anului, grupate sub titlul Grab a Bite: A Taste of the New Romanian Films of 2009, informeaza un comunicat al Institutului Cultural Roman New York.
Prezentarea exclusiva a avut loc imediat dupa ce Festivalul de la Cannes a anuntat includerea in selectia oficiala, in sectiunea Un Certain Regard, a proiectului colectiv scris si co-regizat de Cristian Mungiu, Amintiri din Epoca de Aur, si a celui de-al doilea film scris si regizat de Corneliu Porumboiu, Politist, adjectiv.”
PS: Fotografia este însă din Istanbul 🙂

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează