Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Festivalul PLAI – ediţia X. Un festival ca-n povești – trei zile și două nopți

0

Cea de-a zecea ediție a festivalului PLAI de la Timișoara (11-13 septembrie 2015) se transformă în loc de joacă, scenă de party, de teatru, de dans și cinematograf pentru trei zile și două nopți. Realizat 100% de voluntari.

Porțile celei de-a zecea ediții a festivalului PLAI de la Timișoara se vor deschide vineri, 11 septembrie, la ora 16, odată cu cele ale Luminariumului realizat de cei de Architects of Air – care vor fi însoțiți la festival chiar de fondatorul și directorul lor artistic, Alan Parkinson.

Afis PLAI X

Sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 17, acesta va susține un workshop la care sunt invitați toți vizitatorii și participanții la eveniment.

PLAI este un festival realizat 100% de voluntari. Structurile din lemn din incinta Muzeului Satului Bănățean, decorațiunile și întreg setup-ul de festival este făcut în totalitate de ei, pregătirile începînd cu aproximativ o lună înainte de începerea evenimentului.

Ce înseamnă PLAI pentru cei ce îl construiesc și de ce e un festival cu adevărat special, în câteva cuvinte transmise pentru cei care au ales să-și petreacă week-end-ul 11-13 septembrie 2015 la Muzeul Satului Bănățean.

Alex Bălan, voluntar, 8 ediții: „PLAI singurul loc care are natură, lume binedispusa și în care poți scăpa de agitația orașului.”

Dan Ungureanu, voluntar, 8 ediții: „La PLAI trebuie să vii pentru atmosferă. E cu adevărat specială, veți vedea.”

Ana Dubyk, voluntar, 3 ediții: „La PLAI totul e bucurie.”

Sînziana Deaconescu, voluntar, 8 ediții: „PLAI e un festival făcut de oameni pentru oameni și asta se simte.”

Andreea Dulamă, voluntar, 8 ediții: „De la PLAI pleci întotdeauna mai bogat sufletește.”

Începând cu ediția acestui an, festivalul s-a îmbogățit cu noi parteneri culturali care vor contribui la o experiență completă PLAI. Casa Filmelor, Prin Banat, Freenetik, Sabotage, Balamuc – Loc de joacă ș-altele, Lia Rădoi, Antagon Festival și mulți alții au anunțat deja programul lor.

Acesta poate fi consultat aici: http://www.plai.ro/program. Noutatea acestui an o reprezintă petrecerile organizate începând cu ora 23, în zilele de vineri – 11 – și sâmbătă – 12 septembrie.

Prețul unui abonament la ediția a zecea a festivalului PLAI este de 110 lei și asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant.

Biletul pe o singura zi are prețul de 50 de lei, asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant și este valabil până la ora 10 în ziua următoare.

Prețul unui bilet la petrecerile organizate de Sabotage și Freenetik în cadrul PLAI Festival 2015 este de 30 de lei și se vor pune în vânzare la intrare în serile de 11 și 12 septembrie 2015 (vineri și sâmbătă), începând cu ora 23. Acestea sunt valabile până la ora 10 în ziua următoare. Aceste bilete sunt disponibile pentru participanții care nu au achiziționat bilete de o zi sau abonamente la PLAI Festival 2015.

Persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită, împreună cu un însoțitor.

Detalii: www.plai.ro , http://www.facebook.com/PLAIFestival , www.twitter.com/PLAIFestival

PLAI, foarte pe scurt:
– cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de voluntari.
– primul festival din România ajuns in finala European Festival Awards. Festival finalist în 2012 şi 2014 la categoria Best Small European Festival
– câstigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect multicultural din România; premiu înmanat de către Hans-Gert Pottering şi Angela Merkel)
– câstigător al premiului I al Galei Societăţii Civile 2009 la secţiunea Artă şi Cultură.
3 zile de festival
9 concerte de world music, jazz şi fusion
45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activităţi
100% voluntariat

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.