Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Internaţional „George Enescu“ şi Ziua Culturii Naţionale promovate la târgul internaţional de turism de la Viena

0

La standul României din cadrul târgului internaţional de turism Ferien-Messe Wien sunt prezentate informaţii despre Festivalul Internaţional „George Enescu“ şi conferinţa „Dinu Lipatti: The Purest Gold“ / „Dinu Lipatti: Cel mai pur aur“ susţinută de Mark Ainley la sediul Institutului Cultural Român de la Viena cu ocazia Zilei Culturii Naţionale. Conferinţa deschide seria de evenimente organizate de Institutul Cultural Român de la Viena în contextul aniversării a 100 de ani de la naşterea pianistului şi compozitorului Dinu Lipatti.

Târgul internaţional de turism de la Viena se desfăşoară până pe 15 ianuarie la Messe Wien, iar prezenţa românească este coordonată de Biroul de promovare şi informare turistică al României la Viena.

Ferien Messe

La standul României (A0505, Hala A) sunt prezenţi 27 de expozanţi români din domeniul turismului. Regiunea parteneră pentru ediția din acest an este Maramureş şi în acest context este prezentată oferta turistică locală şi sunt organizate evenimente cu meşteri populari, dansuri şi muzică tradițională. De asemenea sunt prezente şi oraşele Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea, iar publicul poate afla informaţii despre ofertele româneşti de turism de sănătate, ecvestru şi ecoturism.

În cadrul secţiunii „Reisekino“ a târgului, dedicată prezentărilor multimedia, România este zilnic prezentată ca destinaţie de vacanţă.

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.15, pe scena culinară a târgului (Hala B), va fi organizată o demonstrație culinară cu preparate tradiționale românești, marcând desemnarea judeţului Sibiu drept Regiune Gastronomică Europeană în 2019.

La cea de-a 41-a ediţie a târgului internaţional de turism Ferien-Messe Wien participă 840 de operatori turistici din 70 de ţări, fiind aşteptat un public de peste 150.000 de persoane. În cadrul târgului sunt prezentate destinaţii de vacanţă, oferte last-minute pentru turişti şi pachete promoţionale. Programul târgului internaţional de turism include şi o serie de conferinţe despre destinaţii turistice locale şi internaţionale, workshop-uri dedicate reprezentanţilor operatorilor turistici şi filme de prezentare ale destinaţiilor turistice. Detalii complete despre Ferien-Messe Wien 2017: www.ferien-messe.at.

Institutul Cultural Român de la Viena

Argentinierstr. 39, 1040

Tel.: +431 319 10 81;

office@rkiwien.at

www.rkiwien.at

www.facebook.com/RKIWien.ICRViena

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.