Festivalul Filmului Romanesc de la Londra / 2 – 4 iulie 2010

0

Intre 2 si 4 iulie are loc a saptea editie a Festivalului Filmului Romanesc de la Londra.

Printre invitati se numara si  Corneliu Porumboiu, Dan Pita, Victor Rebengiuc, dar si tanara actrita Ada Condeescu, protagonista din filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”. Printre filmele selectionate se numara si: “Politist, adjectiv” de Corneliu Porumboiu, “Medalia de onoare” de Calin Netzer sau “Eu cand vreau sa fluier, fluier” de Florin Serban, care s-a bucurat de succes la Berlinala.

Potrivit Mediafax, Festivalul Filmului Românesc de la Londra este organizat de Centrul Cultural Român al Fundaţiei Raţiu.

via stiridebine.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează