Festivalul Filmului European 2011

0

BUCUREŞTI 5-15 mai / BRAŞOV 12-15 mai / IAŞI 19-22 mai / TIMIŞOARA 19-22 mai / TÎRGU MUREŞ 26-29 mai

Începe Festivalul Filmului European.  Prea multe cuvinte sunt de prisos despre acest festival. Te rugăm să citeşti fragmentul următor din textul publicat de organizatori pe site-ul oficial www.festivalulfilmuluieuropean.ro

„Filmele se vând cu ziarele. Sau, mai corect, ziarele se mai vând doar cu filme. Au câte un DVD ataşat care le menţine tirajul. Filmul încă vinde, chiar şi în sala de cinema. Vorbim până la plictiseală de criza cinematografului, dar stăm toată ziua cu nasul în televizor. Suntem la curent cu tot ce apare şi vrem să vedem primii. Dar să fie mai ales de la Hollywood, cu vedete. Ca europeni ce am devenit, suntem şi noi fascinaţi de filmele altora, care ştiu mai bine să le promoveze.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează