Festivalul Euroregional de Teatru, Timişoara

0
Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” organizează cea de-a treia ediţie a „Festivalul Euroregional de Teatru din Timişoara” („TESZT”), în perioada 22-29 mai.
Anul acesta, „TESZT” are în program spectacole mai numeroase decât în anii precedenţi. Dorind să lărgească repertoriul festivalului, pe lângă spectacolele în limba română şi maghiară, organizatorii au inclus în program şi producţii în limba sârbă, engleză şi germană şi, de asemenea, reprezentaţii pentru copiii. Toate acestea vor avea loc timp de opt zile, în incinta Teatrului „Csiky Gergely” – în Sala Mare, respectiv în Sala Studio.” Continuarea pe TION

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează