Festivalul Culturii Române, Cracovia

0
Veşti bune de la lumebuna.ro din nou! Cultură pe stradă. Nu orice fel de cultură, ci cultură românească. Şi nu orice fel de stradă, ci străzile din Cracovia. Mai multe detalii pe site-ul oamenilor buni http://www.lumebuna.ro/ sau în comunicatele de presă ale Institutului Cultural Român!
„In perioada 23-30 aprilie, la Cracovia are loc FESTIVALUL CULTURII ROMANE, eveniment de amploare organizat de Insitutul Cultural Roman din Varsovia. Festivalul urmareste ,,aducerea in fata”, promovarea culturii romane si a ,,romanismului” in manifestarile sale artistice, cu ceea ce are el frumos si ireductibil de spus celorlalti, in contextul culturii europene si nu numai.
Fiind o institutie care a promovat intotdeauna, prin actele sale artistice, ceea ce ,,romanul” are specific si cu adevarat valoros, Teatrul Masca va participa la aceasta suita de evenimente cu doua spectacole de strada, pentru ca ,,intr-un oraş care nu duce lipsă de scene prestigioase, cea mai bună scenă rămâne strada. E una din legile nescrise ale oraşelor de-o frumuseţe care îţi taie respiraţia, pentru că nimic nu poate rivaliza cu pieţele animate, cu străzile pitoreşti, cu eleganţa vechilor clădiri.” (Comunicatul de presa al ICR Varsovia). „

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează