Festival slovac în România!

0

Se întâmplă în România. Festival folcloric pentru tineretul slovac. Dacă eşti in perioada 16-17 mai 2009 in localitatea Valea Cerului, bucură-te de cultura unei minorităţi interesante de pe meleagurile mioritice 🙂 Continuarea pe Ştiri Locale

„Peste 200 de dansatori slovaci si cehi din Cehia, Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania vor participa, in perioada 16-17 mai, la a cincea editie a Festivalului Folcloric International al Tineretului Slovac, organizat in localitatea Valea Cerului, de catre Uniunea Democratica a Slovacilor si Cehilor din Romania (UDSCR). Potrivit deputatului Adrian-Miroslav Merka, reprezentantul minoritatii slovace si cehe in Parlamentul Romaniei si presedinte al UDSCR, festivalul vine sa perpetueze traditia folclorica a slovacilor si cehilor din Romania, urmand ca din toamna sa se organizeze, special pentru copii, un alt festival, cu acelasi specific.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează