Festival Internațional de Desene Animate la Brașov

0

Asociația Colors vă invită la prima ediție a Festivalul Internațional de Desene Animate (International Cartoons Festival) care va avea loc la Brașov, între 4-7 iulie.

Asociația Colors organizează pentru prima dată în Brașov un festival internațional de desene animate destinat celor mici și celor mari, cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalitățile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar și de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi străine, întrucât desenele vor fi prezentate în formatul original, fără a fi dublate și fără subtitrare.

Voluntarii Asociației Colors au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din țări precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franța, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveția, Rusia, Scoția, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania și România, vizionarea desenelor făcându-se între orele 10-13 și 15-18, la Centrul de Activități Colors, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4.

“Desenul meu preferat este Reksio, despre aventurile unui cățel cu o ureche bleagă și prietenii lui. Reksio este distractiv și are o inimă bună. Îi invit pe toți copiii din Brașov să vină la festival și să îl cunoască pe Reksio” a declarat Olga Medrzejewska, voluntar din Polonia al Asociației Colors și unul dintre inițiatorii evenimentului.

În cadrul festivalului veți putea viziona totodată desene animate celebre, precum Lolek și Bolek, Mihaela, Willi Frog, Popeye sau Nu, pogodi!

 

Programul festivalului:

Miercuri, 4 iulie, Centrul de Activități Colors, orele 10-13 și 15-18

Joi, 5 iulie, Centrul de Activități Colors, orele 10-13 și 15-18

Vineri, 6 iulie, Centrul de Activități Colors, orele 10-13 și 15-18

Sâmbătă, 7 iulie, Centrul de Activități Colors, orele 10-13 | Parcul Tractorul, orele 10-13 și 17-20.

Programul detaliat al festivalului îl găsiți pe plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors.

Intrarea la festival este liberă.

International Cartoons Festival este un eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul proiectelor “Fii activ și creativ” și “Hand by Hand with Europe” finanțate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu.

Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează