Festival de Film Romanesc la New York 2010

0

„Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu” va inaugura, pe 3 decembrie 2010, cea de-a 5 ediţie a Festivalului de Film Românesc. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român din New York, în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi Tribeca Cinemas.

Filmul românesc a câştigat recent trofeul pentru cel mai bun documentar est-european, la cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Documentar de la Jihlava (Cehia). Vezi aici detalii.

Sursa: evz.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează