Fact-checking. Parlamentul European găzduiește o conferință care reunește organizațiile de fact-checking din Europa

0

Fact-checking. Parlamentul găzduiește o conferință care reunește organi-zațiile de fact-checking din Europa în pregătirea alegerilor europene de anul viitor.

60 de fact-checkeri din statele membre UE vor discuta cu experți și membrii ai PE despre oportunități și provocări în ceea ce privește fact-checkingul în perioada alegerilor. Evenimentul va fi deschis de Președintele PE, Antonio Tajani și de Comisarul European pentru Economie Digitală și Societate Digitală, Mariya Gabriel. (joi, 27 septembrie și vineri, 28 septembrie).

Next year’s European elections may be a watershed, taking place at a time when the European Union faces unprecedented challenges both at home and abroad – the impact of the migration crisis, rising insecurity and the departure of one of its members.

Găsiţi mai multe informaţii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.