Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EY România recrutează peste 100 de studenți și absolvenți pentru birourile din România

0

EY România deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja peste 100 de studenți și absolvenți din întreaga țară. Aceștia urmează să se alăture companiei în birourile EY din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Chișinău, începând cu luna septembrie 2021.

Compania caută să angajeze atât studenți din ciclul universitar și de masterat, cât și proaspăt absolvenți din domeniul economic, juridic și tehnic.

Experiența de muncă anterioară nu este o cerință, profilul căutat de EY este acela al unei persoane curioase, atentă la detalii, dornică să învețe și să își dezvolte aptitudinile an după an, sociabilă și ușor adaptabilă la munca în echipă.

Ajunsă la a patra ediție, campania EY Express se derulează în perioada martie – iunie 2021, exclusiv în mediul online. Procesul de recrutare, bazat pe învățare și dezvoltare, își propune să ofere candidaților experiențe profesionale de învățare individuale și de echipă, dar și interacțiune autentică cu viitori colegi din companie.

Pe parcursul a patru etape de selecție, specialiștii în recrutare, alături de reprezentanți ai EY România, vor oferi în permanență feedback și vor evalua competențele candidaților, extrăgând informații relevante pe care le vor folosi ulterior la identificarea celor mai potriviți candidați, a departamentului în care s-ar putea încadra și la definirea ofertei. Cele patru etape sunt: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competențelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitație la un ultim interviu, în urma căruia pot primi o ofertă de angajare, precum și tot sprijinul necesar dezvoltării unei cariere în cadrul EY.

EY Express este un proiect de suflet pentru companie. În această ediție, la dezvoltarea campaniei vizuale au contribuit colegi care s-au alăturat echipei anii trecuți, tot prin intermediul campaniilor de recrutare. Astfel, toate vizualurile sunt contribuții autentice, ce reflectă personalitatea colegilor din EY.

Recomand EY Express nu numai studenților interesați de un început de carieră, ci și studenților care vor să se descopere prin intermediul procesului nostru de selecție.

Ambiția EY este de a oferi o experiență de selecție cât mai plăcută și utilă, cu multe situații de lucru din viața reală a EY. Dincolo de traininguri și de oportunitatea de a cunoaște și alți studenți implicați în procesul de recrutare, feedback-ul primit de la specialiștii noștri îi va ajuta să se descopere, să afle ce aptitudini ar trebui să își dezvolte în continuare, astfel încât să ia cele mai bune decizii legate de viitorul lor. Noi le facilităm experiența. Ține de ei să își construiască viitorul.

Procesul de selecție se va derula exclusiv în mediul virtual, pentru că avem grijă de sănătatea tuturor în acest context pandemic, iar din septembrie îi așteptăm alături de noi. Până când situația actuală ne va permite să ne vedem la birou și în format fizic, viitorii colegi vor avea opțiunea de a lucra de acasă. Sperăm ca experiența de onboarding virtuală pe care am implementat-o anul trecut să îi ajute să se integreze ușor în cadrul echipei EY, a declarat Irina Mînzală, Director HR al EY România & Moldova.

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.
Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.