Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EY România și Impact Hub au lansat primul studiu despre startup-urile românești

0

Evenimentul de lansare din data de 5 aprilie și-a propus să prezinte rezultatele studiului și să asigure un cadru de împărtășire a opiniilor participanților privind modul în care startup-urile din România pot fi sprijinite în dezvoltarea lor.

Eveniment-de-lansare---Barometrul-afacerilor-de-tip-startup-din-Romania
301 de antreprenori români care conduc afaceri cu o vechime mai mică de trei ani au răspuns întrebărilor Barometrului afacerilor de tip startup din România. 66% dintre respondenți au între 25 și 35 de ani, 19% au peste 35 de ani, în timp ce 15% se situează ca vârstă sub 25 de ani. Urmând celor trei ediții ale Barometrului EY al antreprenoriatului românesc și altor două ediții dedicate educației și culturii antreprenoriale în rândul studenților, respectiv afacerilor de familie, studiul analizează și centralizează percepțiile și zonele de interes ale antreprenorilor aflați la început de drum.

Barometrul afacerilor de tip startup din România poate fi accesat la acest link.

Evenimentul de lansare a numărat peste 70 de anteprenori, reprezentanți ai ambasadelor, Secretari de Stat, business angels și jurnaliști. Panelul de discuții a avut invitați speciali:

Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat pentru Mediul de Afaceri, IMM-uri și Turism
Mihaela Matei, Special projects officer, EY România
Florin Grosu, Traderion
Silviu Andrei petran, Materia
Tincuța Apăteanu, Digital Kids
Laurențiu Stelea, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene
Daniel Matei, Marketing Manager Impact Hub Bucharest & Cluj

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.