Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Express Ideas, proiectul care te ajută să rămâi motivat, chiar și pe timp de pandemie. Codin Maticiuc, George Bonea și DOC vor vorbi despre empatie, proactivitate și mindset în contextul actual

0

Conferința motivațională Express Ideas, proiect de tradiție al Asociației Studenților de la Facultatea de Științe Politice, revine anul acesta într-o variantă Home Edition. Cu o formulă compusă din 6 speakeri ce provin din domenii diferite, proiectul își propune să le ofere oamenilor o doză de motivație, interes și autodeterminare, în contextul deosebit în care ne aflăm.

Proiectul sprijină dezvoltarea personală pentru cei cu spirit de inițiativă, dar care nu sunt îndeajuns de încrezători să ducă la bun sfârșit ceea ce își propun. Antrenată de inovație și creativitate, prin puterea exemplului, conferința țintește să anime o atitudine proactivă participanților.

Evenimentul Express Ideas – Home Edition are loc Sâmbătă, 9 Mai, începând cu orele 13:00, live pe pagina de facebook ASSP-UB.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

La conferință vor lua parte Codin Maticiuc, George Bonea, DOC și Adrian Teleșpan. Dacă ești curios să le auzi poveștile, în timp ce înveți cum să îți atingi obiectivele și să rămâi motivat, chiar și de acasă, ASSP-UB aduce soluția direct la tine în sufragerie.

Cei interesați se pot înscrie AICI.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.