Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziția Karel Líman, arhitect al Casei Regale la Pezinok, Republica Slovacă

0

Institutul Cultural Român de la Praga sprijină organizarea expoziţiei „Karel Líman, arhitect al Casei Regale”, în perioada 14 aprilie – 14 mai 2016, la Pezinok, Republica Slovacă, unde va putea fi văzută la Galeria Casei de Cultură a oraşului, Holubyho 42.

thb-images_3

Expoziția prezintă activitatea arhitectului ceh al Casei Regale a României, Karel Líman, care a colaborat la lucrările Castelului Peleș, Bran și la Cotroceni-București.

Anterior acestei acţiuni susţinute de reprezentanţa noastră în teritoriu, expunerea publică a panourilor cu pricina s-a bucurat de mare succes la Muzeul de Artă al României (2013) și la Palatul Cotroceni, cu ocazia vizitei la București a președintelui Republicii Cehe (2014). În luna noiembrie 2014, ele au fost prezentate și la Cluj. La Praga au fost aduse, în contextul unei expoziţii menite a învia memoria acestei mari personalităţi, în ianuarie 2015, în spațiul Bibliotecii Tehnice, după care expoziţia a fost itinerată, în luna martie, şi la Mladá Boleslav, orașul de baștină al arhitectului Líman.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.