„Explore the Carpathian garden”. Noul slogan turistic al Romaniei?

0

UPDATE, 28 IULIE 2010 ACCESEAZA ACEST LINK PENTRU A VIZUALIZA NOU LOGO DE TARA!

Noul slogan turistic al România este „Explore the Carpathian garden” (Explorează grădina carpatică)! Se pare ca acesta este noul slogan care va fi lansat de Ziua României la Expoziţia Mondială de la Shanghai, potrivit site-ului Impactnews, care citează surse oficiale.

Motivele pentru care turiştii ar veni în România sunt peisajele virgine din Munţii Carpaţi şi Delta Dunării, siturile arheologice cu elemente bizantine şi latine şi tradiţiile păstrate de români din cele mai îndepărtate timpuri, potrivit aceleiaşi surse.

PS: Citeşte şi articolul despre Expoziţia Mondială de la Shanghai.

Sursa (si mai multe informatii): adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează