Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eventlink360, o platforma mobila ROMANEASCA care revolutioneaza evenimentele de afaceri

0

Eventlink360 – o platforma mobila pentru evenimente interactive care revolutioneaza evenimentele de afaceri

EventLink360 este o platforma interactiva mobila folosita in cadrul evenimentelor de afaceri care permite interactiunea in timp real intre speakeri si audienta precum si un networking activ intre participantii la eveniment. EventLink360 conecteaza organic toti actorii unui eveniment de afaceri: speakeri, audienta, organizatori oferind o viziune de 360 de grade asupra unui eveniment de afaceri.

Utilizand o tableta, participantii la un eveniment de afaceri interactioneaza cu speakerii si cu ceilalti participantii / companii participante.

„EventLink360 ofera printr-o interfata foarte simpla si intuitiva o experienta imbogatita a participarii la un eveniment de afaceri. Este ca si cum ai combina facilitatile de business networking din LinkedIN cu facilitatile de social networking din Facebook – aplicandu-le la un eveniment de afaceri. De exemplu audienta poate evalua in timp real o prezentare si prestatia unui speaker, poate raspunde la chestioanare create de catre speaker, poate cere informatii suplimentare si oferte. Prin consultarea listei de participanti se poate realiza un networking activ, se pot stabili scurte intalniri atat in timpul pauzelor de cafea cat si in timpul sediunilor de networking. Speakerii pot cuantifica „sentimentul” si impactul prezentarilor sustinute” a afirmat Dragos Samoil, co-founder EventLink360, Managing Partner – Ubiqum Media.

EventLink360 reuseste ceva unic in cadrul evenimentelor de afaceri – masoara foarte precis rezultatele unui eveniment. Pentru companiile care folosesc in mod intensiv evenimentele ca si instrument de marketing, sales si business development EventLink360 este un instrument foarte important de optimizare a bugetelor alocate evenimentelor. Dar totusi cel mai mare beneficiu este cresterea numarului de oportunitati de vanzare identificate in cadrul unui eveniment. Si organizatorii de evenimente care apeleaza la solutia noastra isi pot construi un avantaj competitiv oferind o valoare adaugata unica clientilor lor” – a afirmat Cristian Stelejan, co-founder EventLink360, Managing Partner – Cognos Business Consulting

 

EventLink360 se integreaza natural in cadrul oricarui eveniment de afaceri precum conferinte, congrese, workshopuri, simpozioane, evenimente de presa etc. Printre industriile verticale in care evenimente de afaceri sunt un element decisiv in dezvoltarea afacerilor amintim: pharma & healthcare, business services, legal services, servicii financiare & investitii etc.

EventLink360 este dezvoltata de o echipa de antreprenori cu o experienta solida de peste 10 ani in piata de IT si consultanta pentru afaceri din Romania

www.eventlink360.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.