Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment de lansare „Parteneriat pentru mediul rural”, 22 aprilie 2021

0

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în parteneriat cu Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară Iași, Fundația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale Craiova și FURIM Institutt (Norvegia) au plăcerea de a vă invita Joi, 22 aprilie, începând cu ora 10.00, la evenimentul de lansare în cadrul proiectului Consolidarea reprezentativității rețelei RuralNet și a capacității de advocacy pentru un Plan Național Strategic incluziv și sustenabil, derulat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Evenimentul Parteneriat pentru mediul rural care se va desfășura online, pe platforma ZOOM link are rolul de a informa organizațiile care activează la nivel local și regional în mediul rural, cu privire la obiectivul proiectului și de a le invita să participe la activitățile sale, ce se vor desfășura pe parcursul a 3 ani, între 15.02.2021 – 14.02.2024.

RuralNet este rețeaua ONG-urilor active, din România, care își desfășoară activitatea în domeniul dezvoltării comunitare.

Dorim consolidarea rețelei prin acțiuni de dezvoltare a capacității și sustenabilității financiare ale organizațiilor membre, cel puțin pentru următorii trei ani de proiect, prin organizarea de întâlniri deschise de planificare strategică ale RuralNet,  prin training, consiliere și consultanță pentru membrii RuralNet” – Márton Balogh, director Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Centrul de Mediere Și Securitate Comunitară, Fundația Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale și Furim Institutt și beneficiază de o finanțare în valoare de 249.987,70 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

”Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă” Sloganul Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.