Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EUROSFAT, ziua 3: Pandemia de COVID-19 și sistemul de justiție – perspectiva națională

0

EUROSFAT 2020, cel mai mare forum de afaceri europene din România, continuă astăzi de la ora 16.00 cu panelul denumit “Pandemia de COVID-19 și sistemul de justiție – perspectiva națională”.

Agenda completă a evenimentului organizat de Centrul de Expertiză Europeană EUROPULS este disponibilă pe site-ul EUROSFAT 2020.

Evenimentul are loc online, între 12-16 octombrie și poate fi urmărit pe pagina de Facebook a EUROPULS si pe website-ul EUROSFAT.  

Miercuri, 14 octombrie, ora 16.00: Pandemia de COVID-19 și sistemul de justiție – perspectiva națională

Gabriela Rîșnoveanu, Vicepreședinte Tribunalul București

Arina Corsei, procuror

Bogdan Alexandru Vasile, avocat

Dragoș Lucian Ivan, avocat 

Stanislav Splavnic (Coordonator de proiect, Fundația Konrad Adenauer)

Co-organizator: Fundația Konrad Adenauer, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România

De asemenea, vă readucem aminte că vineri, 16 octombrie, are loc de la ora 16.00 un panel dedicat tot justiției, de această dată din perspectivă europeană.

Vineri, 16 octombrie, ora 16.00- Pandemia de COVID-19 și sistemul de justiție – perspective europene

Discursul de deschidere:

Laura Codruța Kövesi, Procuror-Șef European, Parchetul European

E.S.  Roelof van Ees, Ambasador al Regatului Țărilor de Jos în România

Marc Spitzkatz, Judecător Landgericht Berlin, Germania 

Henk Neves, Președinte al Consiliului Judiciar, Regatul Țărilor de Jos

Moderator: Alin Orgoan (Expert Afiliat, Europuls)

Co-organizator: Fundația Konrad Adenauer, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România

Despre EUROSFAT

EUROSFAT este cel mai mare forum anual de afaceri europene din România. Bazat pe valorile europene ale democrației, implicării civice și dialogului deschis, forumul reprezintă oportunitatea de a dezbate subiecte actuale la nivel european, național și regional. Fiecare dintre edițiile precedente a găzduit peste 600 de participanți, peste 50 de vorbitori, 30 de sponsori și parteneri. În fiecare an, conferința este organizată sub patronajul Parlamentului European, Comisiei Europene și președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene și în parteneriat cu diverse instituții internaționale, companii private și reprezentanți ai societății civile române și europene. 

Evenimentul este organizat de Centrul de Expertiză Europeană EUROPULS. 

Sponsorii EUROSFAT 2020 sunt Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Enel România, eMAG, Fundația Konrad Adenauer, Fundația Friedrich Naumann.

Partenerii EUROSFAT 2020 sunt Fundația Friedrich Ebert, Ambasada Regatului Belgiei în România, Ambasada Austriei în România, Ambasada Germaniei în România, Confederația Concordia, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Agrointeligența, Consiliul Tineretului din România.

Evenimentul este realizat cu sprijinul și sub patronajul Președintelui Parlamentului European, David Sassoli, Reprezentanței Comisiei Europene în România și al Președinției Germaniei la Consiliul Uniuniii Europene.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.