Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Euronews, CNN, Eurosport, Mezzo, RFI si Deutsche Welle promoveaza Festivalul George Enescu!

0

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional George Enescu, va fi popularizată printr-un spot difuzat de canalul Euronews.

Difuzarea spotului realizat de Societatea Română de Televiziune, coproducător al evenimentului, a început de vineri şi va continua timp de patru luni, scrie adevarul.ro

Festivalul Internaţional George Enescu se va desfăşura între 1 şi 25 septembrie 2011.

Euronews va promova Festivalul George Enescu prin 14 spoturi pe săptămână, dar şi online şi prin menţionări speciale în emisiunile Rendez-vous şi Le mag. În perioada 1 noiembrie 2010 – 6 februarie 2011 şi CNN a asigurat vizibilitatea evenimentului prin difuzarea unui număr de 345 de spoturi în reţeaua care acoperă Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Alţi parteneri internaţionali ai festivalului sunt: Eurosport, Mezzo, Radio France Internationale (RFI) şi Deutsche Welle.

Potrivit site-ului oficial festivalenescu.ro din data de 15 martie – s-a dat startul la vânzarea abonamentelor la Festivalul și Concursul Internațional “George Enescu”.

Pentru a uşura procesul de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor, pentru ediţia 2011 acestea pot fi cumpărate înca din luna martie. Abonamentele vor scoase la vânzare din data de 15 martie 2011. Biletele individuale vor fi puse în vânzare din data de 15 mai 2011.

Persoanele din ţară sau străinătate care doresc să obţină abonamente sau bilete au la dispoziție trei metode de informare și cumpărare:
1. Pe site-ul www.eventim.ro, care pune la dispoziţie multiple metode de plată şi livrare, precum şi posibilitatea de a alege direct locurile pe planul de sală (va trebui sa aveţi instalat plugin-ul Java)
2. În magazinele din reţeaua Eventim în toată ţara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, birourile Eventim din Bucuresti și din țară.

3. Pe site-urile Eventim din străinatate şi în reţelele Eventim internaţionale

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.