EURO 26 Romania, premii pentru performanta!

0

Avem placerea sa ii felicitam pe cei de la Euro 26 Romania pentru 2 mari premii castigate la Adunarea Generala EYCA!
EURO 26 Romania, membra a EUROPEAN YOUTH CARD ASSOCIATION, a castigat “Premiul Hercules pentru cea mai buna dezvoltare europeana in anul 2009”. De asemenea, EURO 26 Romania a obtinut si “Locul I pentru cele mai bune proiecte europene” -in cadrul “BAZAAR CARD“, o competitie la care au participat 41 de organizatii guvernamentale si neguvernamentale din 38 de tari.

In acesasta competitie Romania a luat locul I pentru doua proiecte de tineret implementate de catre EURO 26 Romania si desfasurate in parteneriat cu Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului:
–    RUN FOR CULTURE (vezi aici mai multe detalii)
–    Comunitatea Antreprenor Social Student (detalii despre proiect aici)

Felicitari echipei Euro 26 pentru premiile obtinute si mult succes in 2010!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează