„Eu cand vreau sa fluier, fluier!“ este in preferintele criticilor Festivalului de la Berlin!

0

Veşti încurajatoare de la Berlin! Filmul românesc „Eu cand vreau sa fluier, fluier!“ conduce în clasamentul revistei „Screen International“!
Este important de ştiut că doar o parte din filmele selecţionate au fost prezentate şi evaluate de către critici! Conform articolului publicat de Adevarul.ro „după ce şapte dintre cele 20 de filme selecţionate în competiţia Festivalului de la Berlin au fost prezentate şi evaluate de către critici, în tradiţionalul clasament al revistei „Screen International“ continuă să conducă „Eu când vreau să fluier, fluier“.

În „Variety”, criticul american Jay Weissberg, un alt bun cunoscător al cinematografiei româneşti, afirmă că „Fluier…” este „genul de film la scară mică, solid şi captivant, pe care publicul festivalier ar trebui să-l aprecieze”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează