Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eroii din Arene pleacă să cucerească Ungaria!

0

După ce s-au dat în spectacol în fața câtorva mii de spectatori prezenți la Street Heroes, câstigatorii locului 1 la disciplinele: bmx, role, skate și bboy pleacă la cel mai mare eveniment de sport extrem din Ungaria, Offline Sport Games, să reprezinte România.

Joi, 4 septembrie, adevărații eroi ai străzii, împreună cu echipa de presă și organizatorii, pornesc în cea mai  aventuroasă excursie a verii pentru a le arăta tuturor că talentul și performanța nu cunosc granițe. Excursia este video-documentată pe blogul Ollie Gang Shop și pagina de facebook, așa că dacă îți place cultura urbană, fii cu ochii pe online pentru a afla constant poveștile eroilor tăi preferați.

image001

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.