Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Emil Rengle, singurul român din echipa artistică a Europe Music Awards 2015

0

Coregaful român Emil Rengle a fost invitat să facă parte din show-ul unuia dintre cele mai prestigioase gale muzicale din lume, Europe Music Awards 2015 (EMA). Astfel, Emil Rengle va fi singurul român care se va alătura artiștilor ce vor urca pe scena show-ului găzduit, în acest an, de britanicul Ed Sheeran.

Emil Rengle 3

Apreciat atât în România, cât și în Europa și peste ocean pentru talentul și viziunea artistică ieșite din comun, Emil Rengle a fost invitat să ia parte la EMA 2015. Astfel, cel care a fost supranumit „coregraful vedetelor” va încheia turneul său de workshop-uri de dans susținute în Elveția și Marea Britanie pe scena EMA 2015. Românul va împărți scena cu Pharell, Ed Sheeran, Ellie Goulding sau Macklemore, ale căror spectacole au fost deja anunțate în cadrul show-ului din acest an.

EMA este evenimentul muzical ce reunește an de an în Europa cele mai îndrăgite staruri internaționale din industria muzicii. În cadrul fiecărei ediții sunt premiate cele mai bune compoziții audio și video, dar și cei mai talentați cântăreți din lume. Cunoscut pentru complexitatea și nonconformismul spectacolului, EMA se află la ediția cu numărul 21 și va avea loc în Milano.

Despre Emil Rengle
Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră și a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Nu în ultimul rând, coregrafiile sale au putut fi urmărite și în cadrul show-ului „Vocea României”, Emil Rengle fiind coregraful oficial al acestei emisiuni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.