Eleganta romanilor in obiectiv la Carnavalul de la Venetia!

0

Expoziţie despre eleganţa românilor în prima zi a Carnavalului de la Veneţia

Sâmbătă, 6 februarie, în prima zi a ediţiei din acest an a Carnavalului de la Veneţia, va avea loc la Muzeul Palatului Mocenigo – Centrul de Cercetare pentru Istoria Ţesăturilor şi Costumului din Veneţia, vernisajul expoziţiei de costume şi obiecte de epocă intitulată „RETROmania. Eleganţe româneşti 1850-1947”.

eleganta-romanialorManifestarea este organizată de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, în colaborare cu Fundaţia Muzeelor Civice din Veneţia şi cu Muzeul Palatului Mocenigo – Centrul de Cercetare pentru Istoria Ţesăturilor şi Costumului şi beneficiază de sprijinul Institutului Cultural Român şi de patronajul Ministerului pentru Bunuri şi Activităţi Culturale al Republicii Italiene, al regiunii Veneto, al provinciei şi Primăriei din Veneţia.

Mai multe informaţii pe icr.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează