Eleganta romanilor in obiectiv la Carnavalul de la Venetia!

0

Expoziţie despre eleganţa românilor în prima zi a Carnavalului de la Veneţia

Sâmbătă, 6 februarie, în prima zi a ediţiei din acest an a Carnavalului de la Veneţia, va avea loc la Muzeul Palatului Mocenigo – Centrul de Cercetare pentru Istoria Ţesăturilor şi Costumului din Veneţia, vernisajul expoziţiei de costume şi obiecte de epocă intitulată „RETROmania. Eleganţe româneşti 1850-1947”.

eleganta-romanialorManifestarea este organizată de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, în colaborare cu Fundaţia Muzeelor Civice din Veneţia şi cu Muzeul Palatului Mocenigo – Centrul de Cercetare pentru Istoria Ţesăturilor şi Costumului şi beneficiază de sprijinul Institutului Cultural Român şi de patronajul Ministerului pentru Bunuri şi Activităţi Culturale al Republicii Italiene, al regiunii Veneto, al provinciei şi Primăriei din Veneţia.

Mai multe informaţii pe icr.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează