Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Electrolux, desemnat liderul industriei in sustenabilitate pentru al zecelea an consecutiv

0

Electrolux a fost numit liderul industriei la categoria Bunuri Durabile de Uz Casnic in Indicele Mondial de Sustenabilitate Dow Jones, pentru al zecelea an consecutiv. Evaluarea din acest an, publicata de RobecoSAM, a aratat o imbunatatire privind compania Electrolux in domeniile responsabilitatii sociale corporative si filantropice.

electrolux_sustenabilitate

„Sustenabilitatea este o parte integranta a modelului de business Electrolux. Aceasta a devenit foarte importanta pentru noi datorita impactului pe care o are aspura societatii. Pe langa problemele globale la care lucram pentru a gasi rezolvare, cum ar fi imbunatatirea eficientei energetice a produselor noastre, dorim sa impulsionam intreaga noastra organizatie pentru a face diferenta pe piata de profil pentru consumatori si comunitatile globale. Suntem foarte bucurosi sa facem parte din Indicele Dow Jones si in acest an.”, a spus Henrik Sundstrom, directorul de Sustenabilitate Electrolux.

Indicele Mondial de Sustenabilitate Dow Jones include 10% din cei mai importanti actori din domeniile economic, social si al mediului inconjurator, alesi din 2.500 de companii de top din intreaga lume. Compania Electrolux a fost inclusa anual inca de la infiintarea Indicelui Dow Jones, din 1999.

Indicii Mondiali de Sustenabilitate Dow Jones permit investitorilor sa integreze sustenabilitatea in portofoliile lor. In acelasi timp, a fost creata o platforma prin care companiile sunt incurajate sa adopte practici sustenabile: www.sustainability-indices.com.

Cadrul de sustenabilitate Electrolux – For the Better – include noua promisiuni pentru solutii mai bune care sa aduca beneficii notabile la nivel global. Pentru mai multe detalii despre promisiunile Electrolux, puteti accesa acest link.

***

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti. Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari. In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare, accesati: http://www.electroluxgroup.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.