EFdeN are nevoie de sprijin în Țara lui Andrei

0

EFdeN

 

Pentru că EFdeN nu limitează dezvoltarea profesională a studenților la un proiect pur teoretic, ci oferă oportunitatea transpunerii planurilor în realitate, acum participă la competiția Idei din Țara lui Andrei  la categoria Educație.

EFdeN, prin reprezentarea în România a Solar Decathlon Europe, cea mai importantă competiție de arhitectură solară și tehnologii integrate la nivel mondial, se prezintă ca o inițiativă educațională unică în mediul academic românesc.  Aici studenții sunt considerați tineri profesioniști cu opinii pertinente, bazate pe un bagaj bogat de cunoștințe. Motiv pentru care li se oferă șansa de a proiecta și construi un prototip real de casă solară eficientă energetic. Mai mult, prin faptul că își desfășoară activitatea într-un mediu multidisciplinar în care lucrează împreună arhitecți, ingineri și comunicatori, ei dobândesc o imagine de ansamblu asupra complexității unui astfel de proiect. Cu toate acestea, efectul educativ al proiectului EFdeN nu se oprește aici: prin evenimentele desfășurate cu membrii comunității se urmărește diseminarea unor informații care să influențeze comportamentul individului spre un stil de viață sustenabil.

Vă invităm, așadar, să susțineți EFdeN la  http://bit.ly/voteazaEFdeN ! Veți fi, astfel, părtașii unui proiect cu vizibilitate internațională care demonstrează că România merită să se afle pe harta mondială a inovației!

Adaptăm o casă solară eficientă energetic în puncte cheie ale orașului, făcând un pas sustenabil către natură.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.