EFdeN are nevoie de sprijin în Țara lui Andrei

0

EFdeN

 

Pentru că EFdeN nu limitează dezvoltarea profesională a studenților la un proiect pur teoretic, ci oferă oportunitatea transpunerii planurilor în realitate, acum participă la competiția Idei din Țara lui Andrei  la categoria Educație.

EFdeN, prin reprezentarea în România a Solar Decathlon Europe, cea mai importantă competiție de arhitectură solară și tehnologii integrate la nivel mondial, se prezintă ca o inițiativă educațională unică în mediul academic românesc.  Aici studenții sunt considerați tineri profesioniști cu opinii pertinente, bazate pe un bagaj bogat de cunoștințe. Motiv pentru care li se oferă șansa de a proiecta și construi un prototip real de casă solară eficientă energetic. Mai mult, prin faptul că își desfășoară activitatea într-un mediu multidisciplinar în care lucrează împreună arhitecți, ingineri și comunicatori, ei dobândesc o imagine de ansamblu asupra complexității unui astfel de proiect. Cu toate acestea, efectul educativ al proiectului EFdeN nu se oprește aici: prin evenimentele desfășurate cu membrii comunității se urmărește diseminarea unor informații care să influențeze comportamentul individului spre un stil de viață sustenabil.

Vă invităm, așadar, să susțineți EFdeN la  http://bit.ly/voteazaEFdeN ! Veți fi, astfel, părtașii unui proiect cu vizibilitate internațională care demonstrează că România merită să se afle pe harta mondială a inovației!

Adaptăm o casă solară eficientă energetic în puncte cheie ale orașului, făcând un pas sustenabil către natură.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează