Educatie in antreprenoriat cu participare gratuita! Cei mai buni 40 de absolventi vor primi cate un premiu in valoare de 10.000 de lei!

0

Tineri Antreprenori de Succes – cursuri de formare antreprenoriala gratuite

 

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, alaturi de partenerii sai: Junior Chamber International Romania, Extreme Training si Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania te invita sa participi in mod gratuit la cursurile de formare antreprenoriala organizate in cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes, initiativa finantata din fonduri structurale si destinata promovarii si sustinerii spiritului antreprenorial in randul tinerilor studenti si absolventi.

Daca vrei sa fii propriul tau sef si sa-ti decizi singur viitorul, inscrie-te in programul Tineri Antreprenori de Succes completand chestionarul aflat la adresa:http://www.tas.untsr.ro/chestionar-tas

Cursurile pentru regiunea Centru se vor organiza in orasele Targul-Mures, Sibiu, Brasov in perioada 1-3 iunie 2012.
Nu ai nevoie de expertiza sau cunostinte avansate in domeniu, pentru ca de toate acestea ne ocupam noi. Odata selectionat, vei avea parte de 3 zile de training intensive pe teme precum: initierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect, comunicare si managementul resurselor umane. 

La finalul programului de formare, cei mai buni 40 de absolventi vor primi cate un premiu in valoare de 10.000 de lei, precum si asistenta pentru implementarea propriilor planuri de afacere.

IMPORTANT: Pentru participarea la cursuri este obligatorie inscrierea pe http://www.tas.untsr.ro/chestionar-tas .

Va invitam sa va implicati si sa trimiteti informatia tuturor celor care ar fi interesati de aceasta oportunitate! 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează