Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ECOTIC: Utilizarea in siguranta a bateriilor de tip pastila

0

UTILIZAREA IN SIGURANTA A BATERIILOR DE TIP PASTILA

Asociația Europeană a Bateriilor Portabile (EPBA) a lansat o campanie de sensibilizare adresată părinților cu privire la utilizarea în siguranță a bateriilor de tip pastila de catre copii.

In acest sens, EPBA a elaborat un videoclip animat care oferă părinților toate informațiile necesare privind utilizarea in siguranta a acestor baterii cat si masurile care trebuie luate în cazul în care un copil a înghițit o astfel de baterie.

Va invitam sa urmariti acest videoclip cu subtitrare in limba romana mai jos.

https://www.epbaeurope.net/

https://www.ecotic.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.