Echipa „Let’s Do It, Romania!” din Judetul Timiș devine internațională pentru 5 săptămâni

1

 

Cei cinci tineri veniți in România prin programul ReBranders inițiat de AIESEC Timișoara, Umar Sesay din Dubai (nascut in Guineea), Fedora Bonita din Indonesia, Charles Chang din Taiwan, Reeda Hamadeh din Liban si Moamen Ossama Ramadan din Egipt vor lucra împreună cu EcoStuff România pentru a pune la punct campania Let’s Do It! în Județul Timiș.

“Good Morning Romania, Good Morning Timisoara! Now is time to do the right thing. Join the movement, organize, get involved! „Let’s Do It, Romania” it’s a project all Romanian should be proud of. “

Mișcarea Let’s Do It! poate fi descrisă foarte simplu, într-o singură propoziție: “Let’s clean up the waste from all illegal dumpsites in the world, together and right now.” Cu alte cuvinte “Hai să curățăm toate mormanele ilegale de gunoi din lume, împreună, acum!”

Primul pas spre curățenia din 28 Septembrie este cartarea teritoriului pentru a găsi zonele cu probleme din județul nostru. Rugăm pe această cale toți posesorii de smartphone să-și instaleze gratuit aplicația TrashOut de pe www.TrashOut.me și să raporteze mormane de gunoi ilegale găsite de ei și răspândite în arealul natural al României. Aplicația este disponibilă pentru iPhone, Android și Windows Phone.

Informațiile vor fi înregistrate și disponibile pe harta modială a gunoaielor disponibilă atat pe site-ul aplicatiei cât si pe pagina oficială www.LetsDoItWorld.org

Toate mormanele de gunoi identificate vor fi curațate în Romania în 28 Septembrie cu ajutorul voluntarilor și sprijinul autoritaților.

echipa-internationala-let-s-do-it-romania-timis

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează