Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Echipa „Let’s Do It, Romania!” din Judetul Timiș devine internațională pentru 5 săptămâni

1

 

Cei cinci tineri veniți in România prin programul ReBranders inițiat de AIESEC Timișoara, Umar Sesay din Dubai (nascut in Guineea), Fedora Bonita din Indonesia, Charles Chang din Taiwan, Reeda Hamadeh din Liban si Moamen Ossama Ramadan din Egipt vor lucra împreună cu EcoStuff România pentru a pune la punct campania Let’s Do It! în Județul Timiș.

“Good Morning Romania, Good Morning Timisoara! Now is time to do the right thing. Join the movement, organize, get involved! „Let’s Do It, Romania” it’s a project all Romanian should be proud of. “

Mișcarea Let’s Do It! poate fi descrisă foarte simplu, într-o singură propoziție: “Let’s clean up the waste from all illegal dumpsites in the world, together and right now.” Cu alte cuvinte “Hai să curățăm toate mormanele ilegale de gunoi din lume, împreună, acum!”

Primul pas spre curățenia din 28 Septembrie este cartarea teritoriului pentru a găsi zonele cu probleme din județul nostru. Rugăm pe această cale toți posesorii de smartphone să-și instaleze gratuit aplicația TrashOut de pe www.TrashOut.me și să raporteze mormane de gunoi ilegale găsite de ei și răspândite în arealul natural al României. Aplicația este disponibilă pentru iPhone, Android și Windows Phone.

Informațiile vor fi înregistrate și disponibile pe harta modială a gunoaielor disponibilă atat pe site-ul aplicatiei cât si pe pagina oficială www.LetsDoItWorld.org

Toate mormanele de gunoi identificate vor fi curațate în Romania în 28 Septembrie cu ajutorul voluntarilor și sprijinul autoritaților.

echipa-internationala-let-s-do-it-romania-timis

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.