Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EA SPORTS a dezvoltat un echipament dedicat Zilei Naționale a României, disponibil tuturor jucătorilor FIFA 21 Ultimate Team

0

București, 1 decembrieEA SPORTS a dezvoltat un echipament dedicat celebrării Zilei Naționale a României. Echipamentul aniversar va fi disponibil jucătorilor FIFA 21 Ultimate Team prin intermediul unui Squad Building Challenge, începând cu 1 decembrie, ora 20:00 (ora României).

Suntem încântați să aducem pe ecranele atâtor oameni din întreaga lume acest echipament special, care celebrează o ocazie atât de importantă pentru noi, aici, în România, un echipament pe care toți fanii români îl pot purta cu mândrie pe terenul virtual de fotbal. Sperăm ca acest gest să ofere un exemplu al modului în care fotbalul și jocurile video pot uni oameni și cauze din toată lumea”, a declarat Ionel Stănescu, Line Producer EA SPORTS FIFA, EA România.

Echipamentul va fi introdus în FIFA 21 Ultimate Team pe 1 decembrie, la ora 20:00, și va fi disponibil până pe 5 decembrie, putând fi obținut de jucători prin intermediul unui Squad Building Challenge.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.