Duster, noul star de la Mioveni!

0

Duster înregistrează rezultate foarte bune în Europa!  Fabrica Dacia îşi propune să depăşească producţia modelului Sandero cu noul brand lansat, Duster. Astfel, de la o cadenţă zilnică de 450 de unităţi Duster s-ar putea ajunge la circa 650 de unităţi pe zi, nivel similar cu cel al modelului Sandero, după cum au anunţat oficialii Renault.

Producţia ar urma să crească de la 450 la circa 650 de unităţi pe zi!

Potrivit gandul.info, în august, în Franţa, Dacia a fost constructorul auto care a înregistrat cea mai mare creştere în ceea ce priveşte numărul de înmatriculări, de 22,1% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2009, şi s-a clasat pe locul doi în topul celor mai bine vândute mărci străine. Luna trecută, în Franţa au fost înmatriculate 6.068 de automobile noi Dacia, o medie de 275 pe zi, faţă de doar 4.969 de automobile în perioada similară a anului trecut.

PS: Multumim Oana Petria pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează