Dublă nominalizare în finala European IT&Software Excellence Awards 2016

0

O nouă recunoaștere publică pentru performanțele românești din IT: Clujenii de la LIFE IS HARD, dublă nominalizare în finala European IT&Software Excellence Awards 2016

foto 1 ERIK BARNA

LIFE IS HARD, membră a Grupului APS din Cluj, este dublu nominalizată în finala competiției European IT&Software Excellence Awards 2016, desfășurată la Londra.

Produsul care a adus compania pe lista celor mai buni furnizori de soluții IT și la o dublă nominalizare este MedXline. Aplicația a intrat în finală la categoriile:
• Connected/Mobility Application Solution of the Year
• Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year (ISV Cat)

«MedXline este o aplicație în Cloud de management al activității clinicilor și policlinicilor private, cu accent pe automatizarea proceselor de lucru din cadrul unităților medicale și are ca unic scop final o calitate ridicată a actului medical. Soluția este utilizată în prezent de mai multe centre și clinici din toată țara» precizează Erik Barna, CEO al LIFE IS HARD și unul dintre fondatorii companiei.

Inovația și impactul semnificativ în business sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards (http://www.iteawards.com/), una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei.

Ediția 2015 a atras peste 180 de aplicații software din întreaga Europa, dezvoltate de către companii de top din toate țările membre, LIFE IS HARD fiind câștigătoarea marelui premiu la categoria “Best ERP/CRM solution of the Year” cu soluția 24Routier.ro.

Compania clujeană se află, în 2016, la cea de a treia participare la această competiție, iar finala de anul acesta al European IT&Software Excellence Awards va avea loc pe 14 aprilie, la Londra.

Despre MedXline

MedXline este o aplicație de management operațional pentru clinci și policlinici, oferind următoarele funcționalități principale: planificarea pacienților, fișa electronică a pacientului, notificări sms pentru pacienți, interfațarea cu echipamente medicale pentru transferul investigațiilor în fișa pacientului, calcul de cost pentru investigații medicale, gestiunea stocului de materiale consumabile folosite în actul medical. Prin modulul de online-care (o aplicație mobilă dedicată) pacienții au acces la fișa proprie de consultație, la programări, analize, inclusiv sfaturi de specialitate. Fiind o aplicație in Cloud, MedXline are un nivel ridicat de securitate comparativ cu aplicațiile de internet banking; avantajul major este acela că aplicația poate fi accesată de oriunde și de pe aproape orice dispozitiv mobil.

Despre LIFE IS HARD

Cu 10 ani experiență în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B din România și 5 ani de creștere accelerată a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București – piața AeRo, categoria Premium.

LIFE IS HARD SA se numără printre puținele companii de software românești care nu face outsourcing și dezvoltă propriile sale produse, fiind cunoscută în piață pentru produsele: 24Broker.ro, 24Routier.ro, MedXline.
Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrată pe a dezvolta soluții B2B optimizare a proceselor de business, de reducere a costurilor operaționale și optimizare a proceselor de vânzare.

“LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT.”- este sloganul sub care compania clujeană își desfășoară activitatea.

LIFE IS HARD SA face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.