Dragă Românie…

0

Dragă Românie, ai avut o șansă. Ai decis să o irosești. Indiferența ta o să ne coste încă câțiva ani. Păcat. Mulțumim totuși celor care de câteva luni au început să ne arate că România poate să fie condusă altfel. Din păcate tu, draga Românie dormi sau preferi să te întorci la metehnele tale pentru care în curând „aniversăm” peste 25 de ani. Ne cerem scuze pentru acest mesaj trist.

Sunt însă și câteva vești bune. #avemcucine să ne construim coltișorul nostru de Românie în următorii ani. Capu’ sus, vânt în pânze.

 20151103_150023

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.