Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Donează pentru linia întâi!

0

Cei din linia întâi nu pot fugi din fața virusului. Ei îi înfruntă. Însă în lipsa materialelor de protecție, riscă să se îmbolnăvească. Împreună îi putem proteja.

Ne-am mobilizat rapid pentru ca personalul medical să aibă acces rapid la echipamente. Până acum, 40 de milioane de măști, dintre care 2 milioane FFP2 și alte echipamente medicale se află în drum spre noi sau în producție.

Ținem strâns legătura cu Departamentul pentru Situații de Urgență, în colaborare cu Ministerul Sănătății, din partea cărora primim săptămânal necesarul de materiale de protecție. Le distribuim rapid acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: spitale, DSP, SMURD, Ambulanță, Poliție, Jandarmerie, Armată.

Anunțăm în timp real cât se donează, ce și la ce preț se cumpără și ce mai avem de donat. Cei din linia întâi au nevoie și de sprijinul tău. Vrei să dai o mână de ajutor?
Împreună putem ajuta mai mulți oameni!

Donează!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.