Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Doi români, nominalizaţi pe lista scurtă a celor mai buni fotografi din lume

0

Organizaţia Mondială pentru Fotografie a anunţat lista nominalizaţilor la Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie 2012. Printre finalişti se numără doi români: Ionuţ Hrenciuc a fost nominalizat la secţiunea „Panoramă” în cadrul competiţiei „Open”, iar Felicia Simion a fost nominalizată la secţiunea „Portret” în cadrul competiţiei „Youth”, nou introdusă anul acesta.

Competiţia din acest se anunţă una extrem de strânsă, cu 112.000 de înscrieri din 171 de ţări, cu o listă scurtă a colecţiilor de fotografii ce dezvăluie în imagini poveşti extraordinare de viaţă de pe întreg globul.

 

Mai multe detalii aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.