Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Documentarul „Destinul European al României”, prezentat la Institutul Cultural Român

0

Documentarul „Destinul European al României”, prezentat la Institutul Cultural Român

Premiera filmului documentar „Destinul European al României” va avea loc marți, 18 decembrie 2018, ora 16.00, la sediul Institutul Cultural Român (strada Aleea Alexandru, nr. 38). La deschiderea evenimentului vor participa domnul Teodor Meleșcanu și doamna Liliana Țuroiu, președintele ICR.

Documentarul „Destinul European al României”, care sărbătorește Centenarul Marii Uniri, prezintă principalele contribuţii ale ţării noastre la istoria Europei în ultimii 100 de ani prin prisma unor personalităţi de prestigiu.

Filmul, realizat de Asociația pentru educație TEOFOR, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, va fi proiectat în Parlamentul European cu ocazia evenimentelor culturale asociate Președinției României la Consiliul UE.

Publicul are acces liber la premiera filmului documentar în limita locurilor disponibile. https://www.icr.ro/pagini/documentarul-destinul-european-al-romaniei-prezentat-la-institutul-cultural-roman

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.