Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Distribuitorii independenți şi angajaţii Amway din 29 de ţări europene ajută la îmbunătăţirea comunităţilor din care fac parte

0

Ziua Internaţională a Voluntariatului: Distribuitorii independenți şi angajaţii Amway din 29 de ţări europene ajută la îmbunătăţirea comunităţilor din care fac parte.

amway one by one

Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului, distribuitorii independenți şi angajaţii Amway din întreaga Europă şi-au împărtăşit poveştile de voluntariat. Implicarea acestora este, în principal, legată de programe din domenii precum protecția mediului, sănătate și educație. Distribuitorii şi angajaţii Amway s-au implicat în activităţile de voluntariat încă de când compania a fost fondată în 1959 în Ada, Michigan.  Secretarul General al Naţiunilor Unite, Ban Kee-Moon a definit importanţa voluntariatului apreciind că: “Voluntarii întruchipează valorile fundamentale ale incluziunii sociale, angajamentului civic și sentimentului de solidaritate„. Aceste valori sunt evidenţiate și de viziunea Amway: “să ajute oamenii să trăiască o viaţă mai bună“.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului, Amway România susţine, în cadrul campaniei de CSR Amway One by One, trei ONG-uri care activează în orașe precum București, Buzău, Călărași și Timișoara, după cum urmează:   ·

Fundația Filantropică Metropolis, ale cărei proiecte oferă ajutor copiilor din familii dezorganizate sau orfani, oferă asistență familiilor cu probleme de sănătate grave sau care au probleme financiare, oferă burse pentru tinerii cu rezultate academice deosebite și asigură adăpost pentru persoanele în vârstă, care nu dispun de venituri suficiente. Activitățile acestei fundații sunt susţinute, prin voluntariat, și de doamna Adina Acatrinei care va utiliza suma oferită de Amway pentru a suplini nevoile de educație ale unui grup de copii din medii defavorizate, care au nevoie de meditații la limba română și matematică, pentru a reuși admiterea la liceu.  ·

Asociația Școala Mamei Junior are scopul de a fi alături de părinți în creșterea copiilor. Printre activitățile sale se numără: hidroterapia pentru copiii cu nevoi speciale, pregătirea viitorilor și proaspeților părinți în privința creșterii și educării copiilor sau renovarea secțiilor de pediatrie din spitalele din Timișoara.

Doamna Cornelia Vuia susține activitățile asociației, participând ca voluntar la activitățile de hidroterapie ale unei grupe de 25 de copii cu nevoi speciale. Fondurile oferite de Amway vor fi utilizate de asociație pentru a închiria bazinul de înot necesar acestor sesiuni de terapie acvatică, pentru o perioadă de două luni.    ·                

Asociația Ana și Copiii activează în domeniul protecţiei copilului şi familiei, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale sau asistenţă socială, medicală şi juridică. În calitate de voluntar, doamna Alina Stănescu a donat, colectat și transmis pachete cu hrană, haine și rechizite școlare pentru copiii aflați în grija acestei asociații. Cu acest prilej, „Ana și Copiii“ va utiliza suma oferită de Amway pentru a asigura un necesar de hrană și rechizite pentru 83 de copii nevoiași.      

Despre campania Amway One by One Timp de mai bine de zece ani, Amway ajută activ oameni din întreaga lume în cadrul campaniei Amway One by One. Peste 261 milioane de dolari şi peste 3,9 milioane de ore de suport prin voluntariat au fost donate prin această campanie de către companie, angajaţi şi distribuitori, de la începutului acestei campanii în 2003.   

Despre Amway Amway este una dintre cele mai de succes afaceri de familie din lume și una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție peste 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în peste 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.