Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DISCOVERY VA FILMA O NOUĂ PRODUCȚIE DE REALITATE VIRTUALĂ (VR) LA CASTELUL CORVINILOR, ÎN ROMÂNIA

0

Primăria Municipiului Hunedoara și Discovery Channel anunță realizarea unei noi producții Virtual Reality (VR) în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmările vor avea loc în data de 3 octombrie, iar conținutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR  și pe site-ul castelului, la finalul aceleiași luni, cu ocazia Halloween-ului. Pentru buna desfășurare a filmărilor, Castelul Corvinilor va fi închis pentru vizitare pe durata zilei de luni, 3 octombrie.

 

Ideea realizării materialului („Castelul bântuit”) a venit ca urmare a unei competiții interne, realizate de Discovery la nivel internațional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experți din Statele Unite, România și Marea Britanie.

“Mă bucur că țara noastră este o sursă constantă de resurse și inspirație pentru colegii din alte țări și că inițiativele de a realiza conținut aici sunt din ce în ce mai multe, mai ales după filmările recente pentru Harley and the Davidsons din România. Vom continua să exploatăm această zonă, fie că vorbim de conținut video 360, VR, live, ficțiune sau documentare, pentru a satisface curiozitatea românilor despre lumea înconjurătoare. Prin acest nou proiect avem șansa de a promova încă una dintre atracțiile României, legenda vie a Transilvaniei, așa cum este supranumit Castelul Corvinilor. În același timp, vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Hunedoara, precum și administrației Castelului pentru sprijinul acordat, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est.

Destination America, una dintre televiziunile Discovery din Statele Unite,va prelua o parte din conținutul video realizat cu această ocazie – materiale de tip making of și interviuri cu echipa de filmare, precum și cu ghizii Castelului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.