Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Discovery Channel transmite întoarcerea pe Pământ a echipei de astronauți de pe nava Crew Dragon

0

Discovery va prezenta pe 6 septembrie, începând cu ora 22:00, aterizarea navei SpaceX Crew Dragon – după ce a fost andocată două luni pe Stația Spațială Internațională (ISS).

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu. Pe 14 iunie, fanii Discovery Channel au putut urmări evenimentul special care a oferit atât acces la imaginile din cadrul lansării, cât și informații de specialitate de la fondatorul și inginerul șef al SpaceX, Elon Musk, sau de la ceilalți profesioniști ai sectorului aerospațial, în cadrul unui documentar special.

Pe 6 septembrie, telespectatorii din România pot urmări documentarea evenimentului începând cu ora 22:00, pe Discovery Channel. Pe lângă imaginile exclusive ale întoarcerii navei, Discovery Channel va difuza și comentariile astronauților și foștilor astronauți, printre care Mike Massimino și Garrett Reisman, inginerilor de top și invitaților speciali, cum ar fi bine-cunoscutul explorator avid Josh Gates. Personalitatea TV Chris Jacobs va reveni ca gazdă a transmisiunii călătoriei spre casă a astronauților, acesta având o experiență îndelungată cu evenimentele live ale Discovery. De asemenea, jurnalistul câștigător al premiului Emmy, David Kerley, se alătură din nou echipei de reporteri.

Emoțiile nu au lipsit nici de data aceasta, ținând cont de faptul că la întoarcere temperaturile au crescut până la 3,500 de grade Fahrenheit la exteriorul navei din cauza frecării cauzate de intrarea în atmosferă.

Cred că există un motiv pentru care întoarcerea este chiar mai periculoasă decât ascensiunea”, a declarat despre întoarcerea navei spațiale Elon Musk, fondator SpaceX și Inginer Șef.

Transmisiunea întoarcerii navei SpaceX Crew Dragon a fost produsă pentru Discovery Channel de Storied Media Group. Producătorii executivi ai Storied Media Group sunt Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael J. Miller. Producătorii executivi din cadrul echipei Discovery sunt Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez sunt. Pentru mai multe informații, accesați www.discovery.com, și Facebook.com/discovery.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.