Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Discover Romania Beyond Dracula – Expoziție de fotografii

0

AIESEC Timişoara are plăcerea de a vă invita la expoziția de fotografie, din cadrul proiectului Discover Romania Beyond Dracula, ce va avea loc pe data de 25 august începând cu ora 17:00 lângă D`Arc Pe Mal (Timișoara).

Discover Romania Beyond Dracula este un proiect multicultural care doreşte să ajute la îmbunătăţirea imaginii Romaniei la nivel internaţional şi naţional, în rândul populaţiei tinere, prin dezvăluirea şi promovarea culturii şi patrimoniului naţional. Cu ajutorul tinerilor internaționali, avem ocazia de a prezenta o Românie așa cum este ea vazută și înțeleasă de către tineri veniți din peste 15 țări, din intreaga lume.

La eveniment vor lua parte atât cei 18 internaționali care au capturat în câteva imagini minunata lor expediție prin jumătatea de vest și sud-vest a României, cât și echipa de organizare a acestui proiect. Cu această ocazie, tinerii internaționali vor avea oportunitatea de a interacționa cu publicul timișorean și nu numai, precum și sansa de a împărtăși experiențele de care au avut parte în cadrul acestei aventuri.

Discover_Romania_beyond_Dracula_AIESEC_Timisoara

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.