Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL Express Romania a primit certificarea “Great Place to Work”

0

Certificarea reprezintă o recunoaștere importantă a eforturilor pe care DHL le face pe termen lung, pentru motivarea angajaților

  • Studiul arată că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă

  • DHL Express Romania a primit anul acesta, pentru a doua oară consecutiv și recunoașterea Top Employer 2020/ Angajator de Top 2020

București, 28 aprilie 2020: DHL Express Romania a primit certificarea Great Place to Work, o realizare extrem de importantă pentru companie. Rezultatul vine ca urmare a feedback-ului primit de la 76% din angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebari, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei ‘Great Place to Work’. Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă.

Metodele de evaluare sunt bazate pe criteriul principal al încrederii, analizând relația angajaților cu conducerea, cu ceilalți angajați și cu propriul loc de muncă.

Great Place to Work este autoritatea globală care analizează cultura companiilor, experiența angajaților și comportamentul de leadership dovedit, care conduce la creșterea afacerii și inovație.

„Suntem extrem de încântați să primim această certificare. Facem din satisfacția angajaților la locul de muncă o prioritate în fiecare zi și suntem încântați de faptul că angajații noștri au raportat o experiență constant pozitivă în relația cu colegii și cu managerii lor. Acest lucru este extrem de important pentru noi, pentru că știm că atunci când angajații vin cu plăcere la serviciu sunt mai productivi, au rezultate mai bune și pot face diferența pentru clienții noștri.”, a declarat Diana Zamfir, HR Manager DHL Express Romania.

Această nouă certificare reprezintă înca un pas important către demersul ‘Employer of Choice’ și dovedește că la DHL Express Romania cultura recunoașterii este un motor principal pentru satisfacția angajaților. Rezultatele acestui sondaj arată totodată că oamenii apreciază modul în care se comunică, sunt mândri de echipa din care fac parte și apreciază sprijinul și respectul oferite reciproc, dar și în relatia cu managementul.

Great Place to Work® este o companie globală de analiză și consultanță pentru oameni, care ajută companiile de toate dimensiunile să producă rezultate mai bune în afaceri, concentrându-se pe experiența la locul de muncă al fiecărui angajat – cercetarea noastră arată că există o relație clară și directă între devotamentul angajaților și performanța financiară. În ultimii 25 de ani, am surprins opiniile a peste 100 de milioane de angajați la nivel mondial, ajutând organizațiile din întreaga lume să identifice și să creeze culturi de încredere, cu performanțe înalte. Dezvoltat in cei zeci de ani de cercetare, Emprising®, platforma noastră de sondaje și analize software-as-a-service, oferă companiilor acces la evaluări, date și raportări în timp real, necesare pentru a le ajuta să creeze un impact semnificativ asupra afacerii lor, angajatilor și culturii companiei. Prin programele noastre de certificare, recunoaștem locuri de muncă deosebite și producem lista anuală a celor 100 cele mai bune de companii pentru care poți să lucrezi, precum și o varietate de alte clasamente ale celor mai bune locuri de muncă din Statele Unite și peste alte 60 de țări. Tot ceea ce facem este ghidat de misiunea noastră: a construi o lume mai bună, ajutând fiecare organizație să devină un loc de muncă excelent pentru toți până în anul 2030.

End –

Media Contact:

Luana Dumitrescu

Mobil: +40 740 305 264

E-mail: luana.dumitrescu@dhl.com

On the Internet: www.dhl.ro

https://www.linkedin.com/company/dhlexpressromania/

https://www.facebook.com/dhlexpressromania

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 380,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global sustainable trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, engineering, manufacturing & energy, auto-mobility and retail, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 63 billion euros in 2019. With sustainable business practices and a commitment to society and the environment, the Group makes a positive contribution to the world. Deutsche Post DHL Group aims to achieve zero-emissions logistics by 2050.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.