Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL Express Romania a primit certificarea Angajator de Top 2019

0
  • Certificarea recunoaște excelența în condițiile oferite angajaților

  • La nivel global, DHL Express a primit această certificare pentru a cincea oară consecutiv si se număra printre cele 14 companii care mai sunt recunoscute ca Top Employer Global

  • DHL Express este singura companie care a primit această recunoaștere în toate regiunile

București, 18 februarie 2019: DHL Express Romania a primit recunoașterea Top Employer 2019 / Angajator de Top 2019 din partea Top Employer Institute și este Angajator de Top 2019 pentru excelență în condițiile de lucru oferite angajaților.

Organizațiile certificate ca Angajatori de Top se dedică pentru a oferi cel mai bun mediu de lucru pentru angajați, prin practicile progresive de tip „people-first” în materie de resurse umane. Acest program global a certificat și recunoscut peste 1500 de angajatori de top din 118 țări de pe cinci continente.

Recunoașterea vine ca urmare a programelor de dezvoltare a angajaților derulate de companie în ultimii ani și a investițiilor realizate în politicile de Compensații și Beneficii. Printre acestea putem enumera: programul de onboarding, programul de formare a specialiștilor certificați internațional CIS, susținut de fiecare angajat, precum și modulele pentru manageri și supervisors, motivarea angajaților prin participarea lor în competiții anuale precum Campionatul European de fotbal și majorete DHL Eurocup sau DHL Carpathian Marathon.

„Pentru noi, oamenii sunt totul. Ei alcătuiesc coloana vertebrală a rețelei noastre globale de transport, ne ajută să ne ne diferențiem de competiție, si, cel mai important, ei sunt cei care livrează experiență clienților. Prin urmare, este extrem de plăcut să vedem că investițiile pe care le realizăm în oamenii noștri sunt recunoscute de organizații precum Top Employer Institute”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express Romania.

„DHL Express Romania are aproape 500 de specialiști certificați internațional, care interacționează cu peste 5,000 de clienți, dar și cu colegii lor din peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Facem parte din cea mai mare companie de logistică a lumii, de aceea rolul nostru în Departamentul de Resurse Umane este esențial pentru crearea unor condiții atractive de muncă, pentru atragerea și păstrarea talentelor, cultivarea unei rețele care operează As One și sprijinirea afacerii noastre, pentru a rămâne de succes într-o lume în continuă schimbare „, a declarat Diana Zamfir, Director Resurse Umane DHL Express Romania. ”Să primim recunoașterea ca Angajator de top din partea unei organizații de o asemenea reputație, cum este Top Employer Institute, reprezintă o recunoaștere extrem de importantă a efortului pe care l-am investit în a face din DHL Express Romania un loc în care angajații noștri se pot bucura să vină la serviciu, să fie apreciați pentru contribuția lor profesională și să își atingă potențialul maxim.”

Despre Program

În calitate de companie independentă de certificare în domeniul resurselor umane, Top Employer Institue evaluează participanții prin intermediul studiului global privind cele mai bune practici din domeniul resursele umane. Pentru a fi certificate, organizațiile trebuie să atingă cu succes standardul minim necesar, așa cum a fost stabilit de către institut.

Studiul cuprinde peste 100 de întrebări care acoperă 600 de practici de „Dezvoltare a oamenilor”, ținând cont de 10 arii: strategia talentelor, planificarea forței de muncă, achiziția de talente, On-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadershipului, managementul carierei, Compensații & Beneficii și cultură oragnizațională. Institutul evaluează punerea în aplicare a acestor practici în domeniul resurselor umane și analizează modul în care sunt susținuțe prin Politici și Strategie, Proprietate, Practici, Măsurare și suport tehnologic.

Angajatorii de top sunt organizații de cea mai înaltă calitate, care au depus eforturi continue pentru a crea, implementa și a dezvolta strategiile legate de angajați. Aceștia demostrează o experiență remarcabilă, prin programele strategice cu privire la locul de muncă, care creează un mediu de lucru dinamic și dezvoltă angajații.

On the Internet: www.dhl.ro

https://www.facebook.com/dhlexpressromania

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 360,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 60 billion euros in 2017.

About the Top Employers Institute

The Top Employers Institute is the global authority on certifying excellence in employee conditions.

We are dedicated to accelerating the impact of people strategies to enrich the world of work through certification, benchmarking and connecting Top Employers around the world. Through our certification programme, we enable organisations to assess and improve their workplace environment.

Established more than 25 years ago, the Top Employers Institute has certified over 1500 organisations in 118 countries. These Certified Top Employers positively impact the lives of over 6 000 000 employees globally.

Interested in becoming a Certified Top Employer or want to learn more? Visit the Top Employers Institute website.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.