Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă să lupte pentru visurile sportivilor paralimpici români

0
  • DHL Carpathian Marathon powered by MPG este pentru al cincilea an consecutiv alături de sportivii paralimpici români;
  • O echipă de ștafetă formată din atleți paralimpici va lua startul, pe 22 iunie, în competiția de la Cheile Grădiștei Fundata;

  • Ziua Sportului Paralimpic, eveniment desfășurat pentru al doilea an consecutiv, cu prilejul DHL Carpathian Marathon powered by MPG;

  • Înscrierile continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere;

București, 18 aprilie: DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă tradiția și investește în viitor, în performanță și în sport! Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul susține Comitetul Național Paralimpic și pe acești sportivi de excepție, care își doresc să aducă cinste României și să ne reprezinte cu succes la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Pentru a le îndeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, și-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către această cauză. Astfel, toți concurenții care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, nu numai că se vor putea bucura de o experiență fabuloasă pe culmile Carpaților, dar vor și scrie o poveste frumoasă despre omenie și bunătate, despre recunoștință și apreciere la adresa sportivilor paralimpici români.

În acest an, alături de toți participanții la eveniment, se va alătura la start o echipă de ștafetă formată din trei atleți paralimpici, oferind un exemplu de motivație și determinare.

În plus, ca o continuare a proiectului inițiat în 2018 în cadrul DHL Carpathian Marathon powered by MPG, Ziua Sportului Paralimpic se va desfășura, și în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei. Așadar, pe 22 iunie, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea șansa să cunoască mai multe despre cauza socială pe care evenimentul a ales să o susțină în ultimii cinci ani. Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football și goal ball.

Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea față de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noștri să fie susținuți prin donații, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montană de top din România. Comitetul Național Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanțele sportivilor paralimpici și crede în visurile și în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători și mândri să continuăm acest parteneriat”, a spus Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic.

”Vestea continuării parteneriatului cu DHL Carpathian Marathon powered by MPG este extraordinară pentru noi. Avem speranța că și datorită lui vom reuși să performăm la cel mai înalt nivel la Tokyo. Ca în fiecare an, vom avea și noi o echipă de ștafetă la start, pe 22 iunie. Mai mult decât atât, ne bucură să anunțăm că vom organiza din nou Ziua Sportului Paralimpic, care se va desfășura în același timp cu evenimentul de alergare. Astfel, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor putea să joace sport împreună cu noi, ne vor cunoaște îndeaproape poveștile și visurile”, a precizat Ciprian Anton, vicepreședinte al Comitetului Național Paralimpic.

Oferă-ți șansa unei aventuri de 10! Trăiește experiența DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a ediție!

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere! Invitația de participare la probele de Maraton, Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor este deschisă pentru toți cei ce iubesc sportul, natura și adrenalina și vor să-și ofere șansa unei experiențe de 10, în inima Carpaților. Până pe 31 mai, puteți beneficia de pachetul Regular, la prețul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice și de 160 lei / participant pentru companii.

Ediția 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de sponsorii Generali, Medlife, Barilla și Goldnutrition și îi are ca suporteri pe La Vitta, Buff Romania, 4X4, Superfit, Terapie prin mișcare, Organic India, ALKA, Easy Plast, Recosport, Orlandos, Torockoi, Julis Meinl, Temad si Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alătură ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego și Napolact, ca sponsori. Companiile Polach, Digisign, Bachmann si Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are ca partener oficial pe Kaufland Romania, iar Sunnto s-a alăturat ca sponsor al evenimentului.

Evenimente partenere: Bucharest International 10K și Brașov Marathon.

Le mulțumim partenerilor media care s-au alăturat evenimentului și ne susțin în campania de promovare: Radio ZU, Adrenallina, Alerg.ro, Business Cover, Business Review, GOKID.ro, News.ro, Sunt-în-formă.ro, Ziarul de Sport și 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu toate noutățile pe pagina Facebook DHL Maraton.

DHLThe logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 360,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 60 billion euros in 2017.

Despre MPG România:

 

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.rowww.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro, un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro și evenimentul internațional de MTB – www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 5.300 de evenimente sportive la nivel național și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.